Manucapuru
Manucapuru
Prodám mladé rybky, velikost 3-4,5 cm. Foto rodičů na foru http://ceskycichlidklub.eu/SKALARY/view ... &start=110
Re: Manucapuru
Zdravim,měl bych zájem o 6 kusů,zadejte bližší informace.Děkuji Louny
-
robert3670
- Stálý uživatel
Ahoj,kolik jich prosim te mas?Nevim kdy znamy pojede zase do Plzne.Vzal bych 4ks.To vis severni morava je daleko.
Dobrý den, jsem z Plzně. Ideálně, kdyby jste měl cestu kolem.jankar1 píše:Zdravim,měl bych zájem o 6 kusů,zadejte bližší informace.Děkuji Louny
Pro Roberta: mám jich dost, pak se ozvi a zase to nějak vymyslíme.
-
robert3670
- Stálý uživatel
Urcite se ozvu,nejak to vymyslime,blahopreji k postupu v evropske lize.Take fandim Plzni.Cau cau
-
robert3670
- Stálý uživatel
Vypada to,ze se rysuje dovoz popkornu do Plzne.Jeste nevim presne kdy,ale zavolam.Vemu teda 4ks tech manakapuru,pokud jeste nejake jsou.Zatim ahoj R.

Ahoj.
Kolik by jsi chtěl za kus ?
Vzal bych si 12 kousků.
Byl by jsi ochoten je poslat kurýrem ?
Box ti samozřejmě pošlu.
Díky.
Kolik by jsi chtěl za kus ?
Vzal bych si 12 kousků.
Byl by jsi ochoten je poslat kurýrem ?
Box ti samozřejmě pošlu.
Díky.
Ahoj, prodám 4 ks dospívajících Manucapur. Myslím, že jsou to dva páry (jeden 100%). Ryby co nevidět půjdou do prvního tření. Už ozobávají list.
Jsou to ryby z linie, kterou jsem držel viewtopic.php?f=45&t=60&st=0&sk=t&sd=a&start=110
Rád bych je prodal někomu z fora. Pokud má někdo zájem tak se ozvěte než to hodím na ifaunu.
Díky
Olda
Jsou to ryby z linie, kterou jsem držel viewtopic.php?f=45&t=60&st=0&sk=t&sd=a&start=110
Rád bych je prodal někomu z fora. Pokud má někdo zájem tak se ozvěte než to hodím na ifaunu.
Díky
Olda